Hotely|S bazénem|Ubytování

Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi

Ubytování Špindlerův Mlýn s nejlepšími recenzemi 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022. Luxusní ubytování ve Špindlerově Mlýně. Dovolená Špindlerův Mlýn pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022.

Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi 2022

Chalupa Harrachov - Harrachov - informace o ubytování

Prostornou a nadstandardně vybavenou chalupu najdete v klidné části Harrachova v Anenském údolí, blízko od centra a lanovky na Čertovu horu (cca 700 m). Chalupa se dělí na 5 samostatných apartmánů, které nabízí vždy pouze pro jednu skupinu osob (1-12, 13-17, 18-22, 23-28) . Všechny apartmánu mají vždy jednu ložnici, kuchyni se společenskou místností a sociální zařízení. Celková kapacita je 22 lůžek a 6 přistýlek. Apartmán č. 3 je ze všech apartmánu nejprostornější a jeho kuchyňku se společenskou místností lze využít jako společenskou místnost k posezení. Chalupa má dále velkou neoplocenou zahradu, na které se nachází venkovní posezení, ohniště a k zapůjčení je také venkovní gril. Pro děti je k dispozici trampolína, houpačky, pískoviště a stolní tenis.

Obecné informace o této nabídce

Ubytování ve Špindlerově Mlýně 2022. Dovolená v regionu Krkonoše, v okresu Semily - Harrachov. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Harrachov - Harrachov. Užijte si krásnou Super Last Minute dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 9. července 2022 (sobota) do 16. července 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento letní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 35000 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 2 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Harrachov - Harrachov 5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní Super Last Minute, v ceně 35000,- Kč.


Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi 2022
Chalupa Harrachov - Harrachov
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 35 000 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Krásné prostředí kousek od centra a sjezdovky, přesto stranou od dopravy a ruchu. Ideální pro rodiny s dětmi.

Chalupa Čistá 76 - Černý Důl - informace o ubytování

Roubenky stojí na společném pozemku v okrajové části obce. Obě roubenky jsou téměř stejné, liší se pouze suterénní části. Roubenka 76 se skládá z přízemí, prvního patra a suterénu. V přízemí je umístěna společenská místnost s kuchyní, ložnice B a koupelna s toaletou. V pokroví naleznete ložnici A, ložnici C, ložnici D, ložnice E a 2x sociální zařízení. Suterén nabízí odpočinkovou místnost se saunou a sprchou. V Roubence naleznete vysoký komfort, designové vybavení a především pohodlí. Můžete zde uspořádat rodinnou oslavu, přátelské setkání, sportovní soustředění nebo bezchybnou rodinou dovolenou.

Obecné informace o této nabídce

Rekreace v lokalitě Krkonoše, týden v okresu Trutnov - Černý Důl. Ubytování je v rekreačním zařízení Chalupa Čistá 76 - Černý Důl. Užijte si nádhernou Super Last Minute dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 9. července 2022 do soboty 16. července 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní prázdniny ve Špindlerově Mlýně za skvělou cenu 45500 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chalupa Čistá 76 - Černý Důl je 5 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 1 cestovatelů). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní Super Last Minute, v ceně 45500,- Kč.


Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi
Chalupa Čistá 76 - Černý Důl
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • sauna
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 45 500 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (1 hodnocení)

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Novostavba rodinného domu se nachází v západních Krkonoších, v klidné lokalitě pohých 150 m od lyžařského areálu Kamenec. Jedná se o apartmán v patře domu, který obývá majitel. Apartmán je vhodný až pro 6 osob a disponuje 2 třílůžkovými pokoji, vybavenou kuchyňkou, koupelnou se sociálním zařízením. V apartmánu je WiFi připojení, parkování u objektu, venkovní posezení. V případě obsazení apartmánu 3 a méně osobami, bude jeden z pokojů apartmánu pro klienty uzavřen.

Obecné informace o této nabídce

Ubytování ve Špindlerově Mlýně 2022. Dovolená v regionu Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou. Užijte si krásnou Super Last Minute dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 9. července 2022 (sobota) do 16. července 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento letní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 11200 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 2 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou 5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní Super Last Minute, v ceně 11200,- Kč.


Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi - Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 11 200 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Místo, klid a všechno v okolí chvíli autem. Krásný ubytování rádi se vrátíme

Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Nově postavený domek stojí na okraji města v klidné části. V hlavním vchodem se vstoupí přímo do kuchyně, jehož součástí je i lůžková a odpočinková část s televizí a vstup do koupelny s toaletou. Z kuchyňské části vedou schody-žebřík na podestu, kde jsou dvě lůžka. Celý prostor je otevřený. Na pozemku mohou klienti využívat terasu a gril. V případě větších skupin je možnost rezervovat vedlejší objekt CZ5318 pro 6 osob.

Obecné informace o této nabídce

Rekreace v lokalitě Krkonoše, týden v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou. Užijte si nádhernou Super Last Minute dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 9. července 2022 do soboty 16. července 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní prázdniny ve Špindlerově Mlýně za skvělou cenu 9884 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou je 5 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 2 cestovatelů). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní Super Last Minute levně, v ceně 9884,- Kč.


Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi - Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 9 884 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Neni co vytknout ,majitel pomohl , poradil, navigovat, chata krásná , menší utulna , moderně zatížena .urcite tam jeste půjdeme , doporučuji

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Novostavba rodinného domu se nachází v západních Krkonoších, v klidné lokalitě pohých 150 m od lyžařského areálu Kamenec. Jedná se o apartmán v patře domu, který obývá majitel. Apartmán je vhodný až pro 6 osob a disponuje 2 třílůžkovými pokoji, vybavenou kuchyňkou, koupelnou se sociálním zařízením. V apartmánu je WiFi připojení, parkování u objektu, venkovní posezení. V případě obsazení apartmánu 3 a méně osobami, bude jeden z pokojů apartmánu pro klienty uzavřen.

Obecné informace o této nabídce

Ubytování ve Špindlerově Mlýně 2022. Dovolená v regionu Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou. Užijte si krásnou Last Minute dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 16. července 2022 (sobota) do 23. července 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento letní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 11200 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 2 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou 5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní Last Minute, v ceně 11200,- Kč.


Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi - Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 11 200 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Místo, klid a všechno v okolí chvíli autem. Krásný ubytování rádi se vrátíme

Chalupa U Hančilů - Pec pod Sněžkou - informace o ubytování

Chalupa se nachází ve Velké Úpě v místní části Výsluní. Do objektu se hlavním vchodem se vstoupí do chodby v přízemí, odkud se vlevo jde do kuchyně (stůl, židle), která je průchozí na sociální zařízení (WC, vana, umyvadlo). Z koupelny se vstupuje do ložnice G (lůžka). Na pravé straně chodby jsou umístěny dveře do společenské místnosti (pohovka, křesla, stůl, židle), z níž se dále jde do ložnice F (lůžka). Do ložnice F lze vstoupit i z chodby. Po schodišti, vedoucího z chodby v přízemí, se vystoupá do patra, kde se nachází společenská místnost (sedací souprava) s jídelním (stůl, židle) a kuchyňským koutem. Ze společenské místnosti vchází do ložnice A (lůžka, gauč, dětská postýlka) se sociálním zařízením (WC v rámci koupelny, koupelna - sprcha, umyvadlo), do ložnice B (lůžka) se sociálním zařízením (WC, sprcha, umyvadlo), ložnice C (lůžka), ložnice D (lůžka) a ložnice E (lůžka) se sociálním zařízením (WC, sprcha, umyvadlo). Ložnice C a D mají vlastní sociální zařízení na chodbě (WC, sprcha, umyvadlo). V přízemí objektu se nově nachází finská sauna pro 4-6 osob. Hostům je zdarma k dispozici výčepní zařízení na pivo s chlazením a velký zahradní gril. V letním období je příjemné jen tak relaxovat na osluněném zápraží a užívat pohodu dovolené na horách nebo je možno využít přírodního ohniště s posezením na valbových lavicích. Hostům je k dispozici zdarma výčepní zařízení s chlazením Lindr Pygmy 25 (narážecí hlava plochá žehlička), velký zahradní gril. Od května je k dispozici nové dětské a zážitkové hřiště LOUKA SMYSLŮ. Na LOUCE SMYSLŮ si můžete vyzkoušet svůj čich u STROMU VŮNÍ, prověřit hmat u obří ruky, kde můžete zkusit VIDĚT RUKAMA, svůj zrak můžete ošálit u tabulí s OPTICKÝMI KLAMY, a popovídat si přes ZEMNÍ TELEFON. A všemi smysly vnímat krásy květin na KRAKONOŠOVĚ ZAHRÁDCE – nasát jejich vůni, pokochat se barvami, dotknout se jejich stonků i listů a poslechnout si, jak včelky a čmeláci čile pracují. A když budete mít CHUŤ, můžete si posedět na lavicích nebo si třeba něco opéct na ohni. A nebo si jen tak lehnout do trávy a odpočívat, zatímco děti si mohou zařádit na LUČNÍM HŘIŠTI.

Obecné informace o této nabídce

Rekreace v lokalitě Krkonoše, týden v okresu Trutnov - Pec pod Sněžkou. Ubytování je v rekreačním zařízení Chalupa U Hančilů - Pec pod Sněžkou. Užijte si nádhernou Last Minute dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 16. července 2022 do soboty 23. července 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní prázdniny ve Špindlerově Mlýně za skvělou cenu 47061 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chalupa U Hančilů - Pec pod Sněžkou je 5 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 3 cestovatelů). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní Last Minute, v ceně 47061,- Kč.


Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi - Chalupa U Hančilů - Pec pod Sněžkou
Chalupa U Hančilů - Pec pod Sněžkou
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • sauna
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 47 061 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (3 hodnocení)

Nejnovější recenze: vse fungovalo jak ma, majitele velmi vstricni

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Novostavba rodinného domu se nachází v západních Krkonoších, v klidné lokalitě pohých 150 m od lyžařského areálu Kamenec. Jedná se o apartmán v patře domu, který obývá majitel. Apartmán je vhodný až pro 6 osob a disponuje 2 třílůžkovými pokoji, vybavenou kuchyňkou, koupelnou se sociálním zařízením. V apartmánu je WiFi připojení, parkování u objektu, venkovní posezení. V případě obsazení apartmánu 3 a méně osobami, bude jeden z pokojů apartmánu pro klienty uzavřen.

Obecné informace o této nabídce

Ubytování ve Špindlerově Mlýně 2022. Dovolená v regionu Krkonoše, v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou. Užijte si krásnou Last Minute dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 30. července 2022 (sobota) do 6. srpna 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento letní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 11200 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 2 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou 5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní Last Minute, v ceně 11200,- Kč.


Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi 2022 - Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 11 200 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Místo, klid a všechno v okolí chvíli autem. Krásný ubytování rádi se vrátíme

Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Nově postavený domek stojí na okraji města v klidné části. V hlavním vchodem se vstoupí přímo do kuchyně, jehož součástí je i lůžková a odpočinková část s televizí a vstup do koupelny s toaletou. Z kuchyňské části vedou schody-žebřík na podestu, kde jsou dvě lůžka. Celý prostor je otevřený. Na pozemku mohou klienti využívat terasu a gril. V případě větších skupin je možnost rezervovat vedlejší objekt CZ5318 pro 6 osob.

Obecné informace o této nabídce

Rekreace v lokalitě Krkonoše, týden v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou. Užijte si nádhernou Last Minute dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 30. července 2022 do soboty 6. srpna 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní prázdniny ve Špindlerově Mlýně za skvělou cenu 9884 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou je 5 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 2 cestovatelů). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní Last Minute levně, v ceně 9884,- Kč.


Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi 2022 - Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Chata Domek Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 9 884 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Neni co vytknout ,majitel pomohl , poradil, navigovat, chata krásná , menší utulna , moderně zatížena .urcite tam jeste půjdeme , doporučuji

Ubytování ve Špindlerově Mlýně 2022. Dovolená v regionu Krkonoše, v okresu Trutnov - Horní Maršov. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Maršovka - Horní Maršov. Užijte si krásnou dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 6. srpna 2022 (sobota) do 13. srpna 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento letní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 22400 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 2 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Maršovka - Horní Maršov 5 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní , v ceně 22400,- Kč.
Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi 2022 - Chalupa Maršovka - Horní Maršov
Chalupa Maršovka - Horní Maršov
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
 
  • 22 400 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou - informace o ubytování

Novostavba rodinného domu se nachází v západních Krkonoších, v klidné lokalitě pohých 150 m od lyžařského areálu Kamenec. Jedná se o apartmán v patře domu, který obývá majitel. Apartmán je vhodný až pro 6 osob a disponuje 2 třílůžkovými pokoji, vybavenou kuchyňkou, koupelnou se sociálním zařízením. V apartmánu je WiFi připojení, parkování u objektu, venkovní posezení. V případě obsazení apartmánu 3 a méně osobami, bude jeden z pokojů apartmánu pro klienty uzavřen.

Obecné informace o této nabídce

Rekreace v lokalitě Krkonoše, týden v okresu Semily - Jablonec nad Jizerou. Ubytování je v rekreačním zařízení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou. Užijte si nádhernou dovolenou ve Špindlerově Mlýně v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 6. srpna 2022 do soboty 13. srpna 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní prázdniny ve Špindlerově Mlýně za skvělou cenu 11200 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou je 5 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 2 cestovatelů). Kategorie pobytu: Ubytování ve Špindlerově Mlýně s recenzemi, letní , v ceně 11200,- Kč.


Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Chalupa Pod Kamencem - Jablonec nad Jizerou
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
 
  • 11 200 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (2 hodnocení)

Nejnovější recenze: Místo, klid a všechno v okolí chvíli autem. Krásný ubytování rádi se vrátíme


Zobrazeno 1-10 z 400 nalezených

Ubytování ve Špindlerově Mlýně 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené ve Špindlerově Mlýně podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Špindlerova Mlýna vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené ve Špindlerově Mlýně vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si ve Špindlerově Mlýně žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Krkonoše recenze nebo Liberec recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Lipno recenze případně Luhačovice recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR.


Termíny ubytování ve Špindlerově Mlýně můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Špindlerův Mlýn All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Špindlerova Mlýna - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu ve Špindlerově Mlýně - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování ve Špindlerově Mlýně podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou ve Špindlerově Mlýně s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou ve Špindlerově Mlýně.